Yritys

Isännöitsijätoimisto Lahex Oy – auktorisoitua laatuisännöintiä!

Isännöitsijätoimisto Lahex Oy on Nurmijärveläinen yksityinen vuonna 1976 perustettu itsenäinen ja riippumaton kiinteistöalan perheyhtiö. Yrityksen omistajat ovat mukana yhtiön toiminnassa sekä operatiivisessa johdossa. Yritys on kokonaisuudessaan operatiivisen johdon omistuksessa.

Isännöitsijätoimisto Lahex Oy:n toimitusjohtajana toimii Mikko Lindbohm ja yhtiön hallituksessa toimivat lisäksi Tuulikki Lindbohm, HTM, hallituksen puheenjohtaja sekä Niilo Lindbohm, hallituksen jäsen. Pienen organisaatiomme perinteinen perheyhtiö tarjoamaa asiakkailleen asiakaskohtaisempaa palvelua kuin suuret isännöinti yritykset.

Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesti, erilaisen isännöintitarpeen omaavista, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Nurmijärvi, palvelemme kuitenkin valikoituja asiakkaitamme koko pääkaupunkiseudun alueella. Tarjoamme kokonaisvaltaisia isännöintipalveluja sisältäen isännöinnin, kirjanpidon, vastikereskontran sekä teknisen isännöitsijän palvelut. Asiakkaidemme palvelusta huolehtii seitsemän alan ammattilaista.

Toimipisteemme sijaitsevat Nurmijärven Klaukkalassa osoitteissa Kuusitie 14 ja Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala. Molemmat toimistomme ovat avoinna arkisin kello 08.00-16.00 Toimistomme ovat varustettu nykyvaatimusten mukaisilla ATK ja IT ratkaisuilla. Molemmista toimistoistamme löytyvät kokoustilat asiakkaittemme tarpeita varten kokouksia varten. Suurempia kokouksia varten teemme läheistä yhteistyötä eri kokoustilojen tarjoajien kanssa.

Arvostus ja maine isännöinnissä eivät synny sattumalta, ne ansaitaan pitkäjänteisellä työllä! Lahex Oy:llä on vahva näkemys isännöinnin kehittämisestä, jonka avulla luodaan sujuvaa ja viihtyisää asumista, sekä kohotetaan kiinteistöjen arvoa.

Toimintaamme ohjaa intohimo ja tinkimättömyys työtämme kohtaan. Pyrimme aina toimimaan asiakkaittemme parhaaksi – yhdessä asetettujen ja määriteltyjen tavoitteiden ja toimintatapojen mukaisesti. Toimimme täyden palvelun isännöitsijätoimistona, hoidamme isännöinnin kokonaisvaltaisesti ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Sähköisten ja selainpohjaisten työkalujen avulla voimme tuottaa ajantasaista tietoa asiakkaillemme ajasta ja paikasta riippumatta.